מנהל/ת תחום "שרשראות מזון" במכון הימי | מעברים כרמל מנשה

מנהל/ת תחום "שרשראות מזון" במכון הימי

מנהל/ת תחום "שרשראות מזון" במכון הימי

19/03/2024
חברה: 
דגאון
תחום: 
חקלאות ובעלי חיים
מקצוע: 
מנהל/ת בחקלאות
תאור תפקיד: 

 ייצור של מיקרו אצות וזואופלנקטון (רוטיפרים, ארטמיה) להזנת דגיגים ימיים  עבודת מעבדה ועבודת שטח  ניהול עובד צוות אחד

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

- השכלה אקדמאית רלוונטית- ביולוגיה / מדעים/ כימיה. - נסיון קודם בתחום חקלאות המים- יתרון - חריצות - נכונות ללמוד ולהתמקצע בתחום - אחריות ומחוייבות - יכולות הובלה

היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
ימי א-ה 6:00 עד 16:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק.
המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.