מנהל.ת ענף המזון קיבוץ גן שמואל
מנהל.ת ענף המזון קיבוץ גן שמואל
08/11/2023מרכיבי התפקיד: • ניהול והובלת ענף המזון על שני אגפיו, מטבח וחדר האוכל להוצאת 1,000 – 1,200 מנות ביום, בחד"א פעיל 7 ימים בשבוע, שתי ארוחות ליום ושישי ערב. • אחריות לבניית תפריט ביחד עם השף • אחריות כוללת לרכש וניהול המלאים, כולל הזמנות. • ניהול מנהלי האגפים, מטבח, חד"א ומחסאי. • אחריות לתפעול ומצב חדר האוכל. • מתן שירות לפעילויות שונות הנערכות בקיבוץ כגון פעילויות תרבות, חתונות וכדומה. • כתובת לפניות חברים – תלונות, הארות, בקשות.
כישורים ומיומנויות: • עדיפות לבעלי ניסיון ניהולי בניהול ענף מזון קיבוצי או לפחות מטבח מוסדי. • תודעת שירות גבוהה • היכרות עם תכנות אופיס ותוכנות ייעודיות רלוונטיות. • יחסי אנוש טובים • כישורי ניהול צוותי עבודה וניהול מערכתי בפרט. • נכונות לעבודה מאומצת, לעיתים פיזית. • זמינות בסופ"ש ובחגים כפיפות : רכז ענפי שירות (מקביל למנהל קהילה). היקף משרה : מלאה. תחילת עבודה : מיידי
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.