שפ/ית לקיבוץ גן שמואל
שפ/ית לקיבוץ גן שמואל
20/12/2022באחריות השף לנהל את העבודה ואת צוות המטבח באופן מלא. כולל תכנון וביצוע התפריטים בהתאם לצרכי הקהילה, תוך מתן דגש על ניהול כמויות יוצאות וחוזרות של המזון, ובהתחשבות בעלויותיו של המזון. נמצא בממשק עם שאר עובדי ענף המזון, ובפרט עם מנהלת חדר האוכל, ובכפיפות למנהל הענף. תיאור התפקיד • אחריות לבישול כלל הארוחות במהלך השבוע וכלל אירועי הקיבוץ חתונות וחגים וכו'. • תכנון וניהול כמויות המזון יוצאות וחוזרות מחדר האוכל – תוך שיתוף פעולה עם מנהלת חדר האוכל. • ניהול ופיקוח על פחתים ועודפים במטבח. • יצירת מנות בהתאמה לצרכי הקהילה - מנות דיאטה, מנות צמחוניות ומנות טבעוניות. • שמירה על עלויות המזון – בישול עפ"י מתכון ועצי מוצר שנקבעו. • פיקוח על איכות חומרי הגלם ומשיכה מהמחסנים באופן מסודר FIFO. • ניהול ואחריות על התפריטים השבועיים (יחד עם מנהל הענף). • פיקוח על צוות המטבח בכל נושא איכות טעם מגוון ונראות המזון המוגש בחדר האוכל – (חשוב לטעום את האוכל מידי יום, המטבח אינו כשר!). • ניהול כ"א במטבח ברמה השוטפת, וטיפול בבעיות פרט מול מנהל ענף המזון. • אחריות על הכשרת צוות עובדי המטבח, הופעתם ושמירה על כללי היגיינה נאותים. • הקפדה על כללי תברואה נאותים, טריות המזון ואחסונו. • אחריות על ניקיון כלל המטבח - אזורי העבודה השונים. • מתן מענה לבעיות בסופי שבוע חגים ואירועים בקיבוץ.
דרישות התפקיד • שף, בעל ניסיון במטבח מוסדי (מטבח קיבוצי יתרון.) • יכולת ניהול צוות עובדים ועבודה בצוות. • יחסי אנוש טובים • נכונות לעבודה מאומצת לעיתים פזית • נכונות לעבודה לעיתים בחגים ובאירועים מחוץ לשעות העבודה הרגילות. • יכולת קביעת סדרי עדיפויות • תודעת שרות גבוהה • יכולת לעבודה מסודרת ומאורגנת • זמינות טלפונית בסופי שבוע ובחגים • התחייבות לשלוש שנים לפחות היקף משרה • שעות העבודה במטבח 6:00 – 14:30 וביום שישי עד השעה 13:00 • מעבר לכך להיות נוכח בענף בכל עת שיידרש, חתונות חגים וכד'. (בתאום מראש).
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.